Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2019 10:30

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ «ΥΛΙΚΑ ΥΔΡΕΥΣΗΣ - ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ»

 

 

 

 

 

 

Αρ. πρωτ.: 903/ 28-03-2019

 

 

 

 

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Σητείας (Δ.Ε.Υ.Α.Σ.) διακηρύττει συνοπτικό διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές για την εκτέλεση της προμήθειας: « ΥΛΙΚΑ ΥΔΡΕΥΣΗΣ – ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ " προϋπολογισμού 59.990,00 € (χωρίς ΦΠΑ), με κριτήριο κατακύρωσης την συμφερότερη προσφορά αποκλειστικά βάσει τιμής, μεταξύ των προσφορών που ικανοποιούν τους όρους της μελέτης.

Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί στα γραφεία της Δ.Ε.Υ.Α. Σητείας (Νικ. Πλαστήρα 31, Σητεία), στις 15 του μήνα Απριλίου του έτους 2019 ημέρα Δευτέρα και ώρα 11:00 π.μ. (λήξη επίδοσης προσφορών) από την αρμόδια επιτροπή. Εάν για οποιοδήποτε λόγο δεν καταστεί δυνατή η διεξαγωγή του διαγωνισμού ή σε περίπτωση που ο διαγωνισμός αποβεί άγονος, ο διαγωνισμός θα επαναληφθεί στις 22/04/2019 ημέρα Δευτέρα και ώρα 10:30 ως 11:00 π.μ.

Η διενέργεια του διαγωνισμού θα γίνει σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 4412/16 «Δημόσιες Συμβάσεις Έργων, Προμηθειών και Υπηρεσιών»

Κριτήριο κατακύρωσης είναι η συμφερότερη προσφορά αποκλειστικά βάσει τιμής, μεταξύ των προσφορών που ικανοποιούν τους όρους της μελέτης. Οι προσφορές θα είναι στην Ελληνική γλώσσα και θα καλύπτουν επί ποινή αποκλεισμού όλες τις τεχνικές προδιαγραφές. Δεν γίνονται δεκτές εναλλακτικές προσφορές, αντιπροσφορές καθώς και οικονομικές προσφορές που υπερβαίνουν τον προϋπολογισμό της προμήθειας.

Στον διαγωνισμό γίνονται δεκτοί αναγνωρισμένοι προμηθευτές του δημοπρατούμενου αντικειμένου.

Ο χρόνος ισχύος των προσφορών είναι τέσσερις (4) μήνες προσμετρούμενος από την επομένη της ημέρας του διαγωνισμού. Η ολική προθεσμία υλοποίησης της προμήθειας αναφέρεται στη διακήρυξη της μελέτης.

Η προμήθεια θα χρηματοδοτηθεί από πιστώσεις του προϋπολογισμού της Δ.Ε.Υ.Α.Σ. έτους 2019 και του 2020.

Το αποτέλεσμα της δημοπρασίας θα εγκριθεί από το Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α. Σητείας.

Τα τεύχη της διακήρυξης του διαγωνισμού διατίθενται σε ηλεκτρονική μορφή από την ιστοσελίδα της Δ.Ε.Υ.Α. Σητείας www.deyasitias.gr. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τα παραλάβουν από εκεί, συμπληρώνοντας ταυτόχρονα και τη φόρμα ηλεκτρονικής παραλαβής, την οποία και οφείλουν να αποστείλουν: α) με faxστον αριθμό 28430-26506, β) με emailστη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. . Το έντυπο της οικονομικής προσφοράς θα χορηγείται δωρεάν από τα γραφεία της Τ.Υ. της Δ.Ε.Υ.Α. Σητείας (Νικ. Πλαστήρα 31, Σητεία). Για οποιαδήποτε πληροφορία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην Τεχνική Υπηρεσία της Δ.Ε.Υ.Α.Σ. μέχρι μία (1) ημέρα πριν από την ημερομηνία του διαγωνισμού. Πληροφορίες κ. Νικολέτα Κοϊνάκη τηλ. 28430-28335 εσ. 1.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ Δ.Ε.Υ.Α.Σ.

 

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΛΟΓΚΑΚΗΣ